top of page
edit.png
BM_Expo_kids_logo_white.png

08 април /събота/, 11:00 - 18:00
Grand Hotel Millennium
Вход: свободен

  • Facebook
  • Instagram

ЗА СЪБИТИЕТО

Голямото изложение за малки мечтатели е еднодневно събитие за деца от 3 до 12-годишна възраст и родители, които търсят нещо ново и различно – вдъхновяващи идеи и информация, споделени забавления и диалог с експерти с безценен опит. 
 
Каним ви да си подарите цветно и полезно преживяване за цялото семейство!

Включете се за: 

Интересни образователни и информативни презентации за родители. 

Лекторите ни ще споделят на живо професионална гледна точка и отговори по актуални и важни въпроси за детско развитие в различните възрасти и семейни отношения. 

Множество забавни игри и изненади в тематични кътчета за малчуганите.

Без значение дали детето Ви се увлича от изкуства, спорт, занимания сред природата, технологични предизвикателства… То ще може да прекара ценни сладки моменти с нашите участници и екип, за които ще си спомня и разказва дълго след това.

Вдъхновяващи срещи с разнообразни организации и продукти.

Ще получите десетки нови идеи за забавни, полезни и обогатяващи децата извънкласни дейности. 

ТЕМИ

ДЕТСКО РАЗВИТИЕ

ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОДУКТИ

СПОРТ И
ОТДИХ

РАЗВЛЕЧЕНИЯ

ИЗКУСТВО И ИГРИ

Само в рамките на изложението имате възможност да спечелите разнообразни подаръци, предоставени от участниците! За да се включите в нашите игри и томболи се изисква единствено да направите предварителна безплатна регистрация за събитието!

За събитието
Лектори

ЛЕКТОРИ

maya-vasileva_edited.jpg

Мая Василева

Директор на KindyRoo за Европа

Мая Василева е специалист по ранно детско развитие и невро-развитийнно образование с богат опит в Европа и Австралия. Интердисциплинарният подход в образованието, с фокус върху превенцията и ранната интервенция, е нейна страст. Лектор и участник в международни конференции в Харвард, Тел Авив и Сорбоната. 

yavor 2 (1)_edited.jpg

Явор Денчев

Създател на ДНК – Детски Научен Клас

Явор Денчев е създател на ДНК – Детски Научен Клас. Магистър по микробилогия (Университет на Виктория, Канада), учител и комуникатор на науката, познат на всички от сцената на България Търси Талант и от малкия екран с научната рубрика в 100% Будни всяка сряда по БНТ. 

Nevi_edited.jpg

Неви Боджукова

Психолог и Преподавател по клинична и физиологична психология

Неви Боджукова е психолог с 10 годишна практика в областта на индивидуалната и семейна терапия. Автор е на книгата "Страх от обичане". Желанието да има повече щастливи деца я мотивира да поеме по пътя на семейното консултиране. Убедена, че щастливите родители отглеждат и такива наследници.

nadezhda_edited.jpg

Надежда Тодорова

създател на “Приказно училище” - платформа за семейно щастие

Надежда Тодорова е автор, лектор, създател на обучителни игри, куклена актриса, терапевт и Майка. Всичко това ѝ помага да изгради качествено нов подход в преподаването на умения за отглеждане на успешни деца на Новото време, изграждайки мостове между възможното и невъзможното. 

valeria_edited.jpg

Валерия Рачева

Психолог, хранителен терапевт и автор на The Magic of Eating

Валерия Рачева е детски психолог и хранителен терапевт с над 10-годишен опит. Майка, съпруга и мечтател, тя вярва, че всяко детско поведение е комуникация, за която невинаги родителите са готови. Именно в превода между двете страни е и нейната добавена стойност за семействата. 

photo_ginka_hristovа_edited.jpg

Гинка Христова

Адвокат и експерт по дигитално право, основател на Международния правен център ILAC в България

Адв. Гинка Христова е председател на Международен Правен Център, нещатен преподавател към Hаrvard University, магистър по Право на ЕС към Université Nancy 2. Има престижни специализации в сферите на кибер правото и право на електронната търговия. Работи активно за безопасността на децата онлайн, участва в работни групи към Министерството на правосъдието.

Krassi_edited.jpg

Красимир Бенямин

Управител и главен шоколатиер на Био Бенямин   

Красимир Бенямин е един от създателите на вкусните био веган шоколади Benjamissimo, които само за няколко години стъпват на повече от 35 пазара на 4 континента. Компанията му предлага иновативни изделия с напълно ново усещане - по-здравословна алтернатива на масовите шоколади. От 17 години преподава анти-стрес програми, базирани върху йога, медитация и дихателни техники. 

izlojenie_edited.jpg

Евелина Мицева

Арома консултант и собственик на Арома Мама

Евелина Мицева има богат опит като консултант, фокусиран в приложението на етерични масла и арома дифузери за здраво тяло и здрав дух. Собственик на Арома мама, компания за висок клас дифузери и етерични масла за малки и големи. Сертифицирана е за The AromaTouch Technique и е автор на множество публикации за употребата на етерични масла в ежедневието. 

vyara-bogateva_edited.jpg

Вяра Богатева

Образователен Директор на SoftUni Kids

Д-р Вяра Богатева има докторска степен по предучилищно образование от СУ „Св. Климент Охридски”, където е и преподавател в теория и технологиите на семейното образование. Има 10 години опит в сферата на педагогиката, половината от които като мениджър на интернационални институции.

ИЗЛОЖИТЕЛИ

ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОДУКТИ

Aroma Mama

aromamama-white.png

Арома мама е българска компания за ароматерапевтични продукти за здраве и красота - дифузери, над 200 вида висококачествени и чисти етерични и базови масла, алое гелове на световни марки като Plant Therapy и DoTERRA. 

СПОРТ И ОТДИХ

BRONCO

BRONCO-white.png

Бронко е създател на първите Тайни пътувания в България, които имат за цел да подпомагат и подкрепят живота в забравените родни села! Бронко е и първият местен травел бранд за конни експедиции по света за напреднали ездачи! 

ДЕТСКО РАЗВИТИЕ

ДНК

dnk-logo.png

ДНК – Детски Научен Клас, е концепция за научни активности за деца, създадена от Явор Денчев – магистър по микробиология, учител и комуникатор на науката, познат от България Търси Талант и тематичната рубрика в 100% Будни всяка сряда по БНТ.  

ДЕТСКО РАЗВИТИЕ

KindyRoo

kindyroo-logo.png

КиндиРу е единствената в света научно обоснована и комплексна методика, която помага на бебето и детето да разгърнат потенциала си за учене и функциониране.  
 

ИЗКУСТВО И ИГРИ
ole-male.png

Оле Мале

Oсновна цел на социалния проект "Оле Мале" е да помага на майки на деца с увреждания да работят и да върнат самочувствието си, финансовата си стабилност, да се погрижат по-добре за децата си и да се почувстват силни.

OreHHerO-main_edited.jpg
ИЗКУСТВО И ИГРИ

OreHHerO

orehhero-1.png

OreHHerO е детски учебен и арт център, който предлага полудневна учебна занималня и ваканционни програми за деца в начална училищна възраст, както и допълнителни образователни занимания като английски език, кулинарни работилнички и курсове по изобразително изкуство. 

ИЗКУСТВО И ИГРИ

Приказно училище

prikazno uchilishte.png

Организатор на фестивала за семейно щастие “Приказно знание”, конкурси за детско творчество, многообразни събития в престижни училища и детски градини. Целят да вдъхновят училищата и семействата към нови подходи за развитие на детския потенциал. 

РАЗВЛЕЧЕНИЕ

Supertoons

SuperToons-logo.png

SuperToons единственият български детски канал, акцентиращ върху образователно-възпитателния елемент в своето съдържание. Тяхна мисия е това съдържание да бъде харесвано от децата, но и същевременно одобрявано и препоръчвано от техните родители.

probook-image_edited.jpg
РАЗВЛЕЧЕНИЕ
logo-pro_book-2.png

Pro Book

Pro Book е бутиково издателство с дългогодишен опит в издаването на детски и тийнейджърски книги. 

ДЕТСКО РАЗВИТИЕ
softuni-kids.png

SoftUni Kids

SoftUni Kids е инициатива на SoftUni за обучения за деца, насочени към професиите на бъдещето - програмиране, роботика и електроника, дизайн и анимация.

ДЕТСКО РАЗВИТИЕ
verbatoria-logo.png

Вербатория

Вербатория предлага иновативни тестове за диагностика на таланти за деца, юноши и възрастни, разработени спрямо най-иновативните изследвания в областта на невропсихологията.

magiata-na-detstvoto-3.png
ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОДУКТИ

Магията на детството

„Магията на детството“ е пространство за детско развитие и родителска подкрепа. Всекидневно работят с деца на различни възрасти и с разнообразни нужди, за да ги подкрепят по трудния път към промяната чрез хранителна терапия, психологическо консултиране, логопедична терапия или групови занимания. 

РАЗВЛЕЧЕНИЕ
city-coctails.png

City Cocktails

City Cocktails е бар-кетъринг фирма, чийто екип ще се погрижи за напитките на Вашето събитие от А до Я.

ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОДУКТИ

Bio Benjamin

benjamin-logo.png

Био Бенямин е български стартъп, специализиран в производството на иновативни БИО веган шоколади, които вече се продават по цял свят.

ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОДУКТИ
apl-logo.png

APL

APL e бранд за клетъчни храни, съчетаващи новите технологии и древните аюрведични и тибетски рецепти чрез екстракти от 100% природни компоненти - иновация в света на здравето, младостта и красотата.

ДЕТСКО РАЗВИТИЕ
robotika.png

РОБОТИКА

“Академия Роботика” обучава над 1500 деца годишно в сферата на новите технологии. Изучават се роботика и програмиране чрез LEGO роботи, което позволява учениците да развиват най-различни умения.

ДЕТСКО РАЗВИТИЕ